Vali Çolak: Çağrı merkezleri işsizlik açısından büyük önem taşıyor

Vali Musa Çolak, çağrı merkezlerinin işsizliği azaltmada büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Siirt'e çağrı merkezi kurulması için gerekli çabayı har

  Vali Musa Çolak , çağrı merkezlerinin işsizliği azaltmada büyük önem taşıdığına dikkat çekerek , Siirt ' e çağrı merkezi kurulması için gerekli çabayı harcayacağını söyledi .

Vali Çolak , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ' nın SODES kapsamında açtığı çağrı merkezi kursundaki çalışmaları izledi . Çolak , kursiyerlere çağrı merkezi kurulması için gerekli çabayı harcayacağını ifade etti . Altyapı hazırlık kurslarının doğru bir iş olduğunu belirten Çolak , bunun gelecek adına bir basamak olduğunu anlattı .

Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ' ne ait sportif tesislerde incelemelerde bulunan Vali Çolak , İl Müdürü Hüsam Olgaç ' tan bilgi aldı ve yapılan çalışmaları izledi . İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Çolak , " Gençler ülkemizin geleceğini oluşturuyorlar . Onları çok önemsiyor ve Atatürk ' ün belirttiği gibi iyi yetişmeleri için çok çaba harcamamız gerektiğine inanıyorum . 90 kişinin çağrı merkezi kursuna katılması çok önemlidir . İlimizde çağrı merkezleri kurulması için büyük çaba harcayacağım . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile