Vali Çolak'tan bayram mesajı

Siirt Valisi Musa Çolak, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, il içinde ve il dışında yaşayan tüm Siirtlilerin bayramını kutladı.

Vali

Siirt Valisi Musa Çolak, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, il içinde ve il dışında yaşayan tüm Siirtlilerin bayramını kutladı.

Vali Çolak kutlama mesajında şöyle dedi: "Kırgınlıkların ve küskünlüklerin yerini sevgi, saygı, hoşgörü ve dostluğa bıraktığı, birlik ve beraberlik duyguları içinde milletçe birbirimize kenetlendiğimiz müstesna bir Ramazan Bayramı'nı daha kutluyoruz. Bu güzel atmosferi kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmek için eşsiz bir fırsat olarak değerlendirilmeli, kardeşlik duygularını dalga dalga toplumun her kesimine yaymalıyız. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Siirt ve daha güzel yarınlar bırakmak için sizin verdiğiniz destek ve şevk ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Siirtli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, Türk milletinin nice güzel bayramları sağlık ve mutluluk içinde geçirmesini diliyorum."

Emniyet müdür Recep Güven de bayram mesajı yayınladı. Güven mesajında "Türk Polis Teşkilatı olarak hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan değerli Siirt'li hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarım. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personeli olarak, değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Siz Siirt'li hemşehrilerimin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat Telefonu her an hizmetinizdedir. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ise mesajında şöyle dedi: "Mübarek Ramazan ayını oruç ibadeti, Kur'an tilaveti, teravih namazı, tövbe, istiğfar, zekat, fitre ve hayırlı işler gibi ibadetlerle değerlendirerek, son günlerine ulaşmış bulunuyoruz. İnşallah 9 Eylül Perşembe günü mübarek Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olacağız. Bayramlar, sevinç, neşe ve rahmet günleridir. Birlik ve beraberlik duygularının doruklaştığı, kardeşlik hislerinin zirveye ulaştığı, maddi manevi dayanışmanın pekiştiği dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı, fakir, yoksul ve yetimlerin sevindirildiği müstesna günlerimizdir. Özellikle dini bayramlarımızın milletimiz üzerinde çok olumlu etkileri olduğu bilinmektedir. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın ülkemizin her türlü sıkıntı ve felaketlerden kurtulmasına, tüm İslam aleminin huzur ve kardeşliğine vesile olmasını diliyoruz. Bu duygu ve dileklerimle tüm Siirtli kardeşlerimizin ve bütün müminlerin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, daha nice bayramlara milletçe huzur, sıhhat, birlik-beraberlik ve kardeşlik şuuru içerisinde erişmemizi temenni ediyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile