Vali Çolak, Teröristlerin Saldırdığı Barajda İnceleme Yaptı

Vali Çolak, Teröristlerin Saldırdığı Barajda İnceleme Yaptı

Siirt Valisi Musa Çolak, teröristlerin iş makinelerini ateşe verdiği ve 4 işçiyi kaçırdığı Şirvan Barajı sahasında incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Musa Çolak, bir süre önce terör örgütü PKK militanlarının saldırdığı Şirvan Barajı şantiyesinde incelemeler yaptı. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Musa Çolak, "PKK terör örgütü yatırımlara yönelik hain saldırılarla, bölgede yaşayan halka zulüm yapıyor. Milli servet niteliğindeki iş makinelerini yakarak, devasal nitelikteki yatırımları engellemeye çalışıyorlar. İlimizin ekonomik, sosyal alanda kalkınmasını sağlayacak bu yatırımları engellemek, burada çalışan vatandaşlarımızın işsizkalmalarına, dolayısıyla halkımıza yapılan büyük bir zülümdür, terör örgütünün yaptığı bu saldırıyı nefretle kınıyorum" dedi.

Amaçlarının bölge halkının yaşam standartlarını yükselterek, refah, huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak olduğunu ifade eden Vali Musa Çolak, "Çok güçlü bir devletimiz var, terörle mücadelede kararlıyız. İlimizin kalkınması, enerji üretimi bakımından cazibeli bir merkez haline gelmesi için, çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" diye konuştu.

İlde yatırımların devam edeceğini kaydeden Çolak, baraj yetkililerine de seslenerek, baraj sahasının korunması için alınan özel güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istedi

Siirt Valisi Musa Çolak' ın Şirvan Barajı sahasındaki incelemelerinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ödemiş, Şirvan Kaymakamı Mustafa Can da hazır bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile