Vali Çolak Trafik Kazasında Ölen Tedaş Personelinin Ailesini Ziyaret Etti

Vali Çolak Trafik Kazasında Ölen Tedaş Personelinin Ailesini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Musa Çolak, Kurtalan ilçesine bağlı Şenköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden TEDAŞ kurumunda işçi olarak çalışan Mehmet Kaplan‘ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi, acılarını paylaştı.

Vali Musa Çolak, olayla ilgili incelemelerde bulunarak, TEDAŞ İl Müdürlüğü‘nü ziyaret etti. TEDAŞ kurum yetkililerine baş sağlığı diledi. TEDAŞ İl Müdür Vekili Muzaffer Özdemir‘den olayla ilgili bilgi alan Vali Çolak, Kurtalan merkez ilçede ikamet eden Kaplan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Vali Musa Çolak‘ı, İlçe Kaymakamı Abdulhalim Can ve hayatını kaybeden şahsın çocukları ve yakın akrabaları karşıladı. Vali Çolak, "Acılı aileye, acılarının kendi acıları olduğunu belirterek, devlet olarak

her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız, her türlü acılarını ve mutluluklarını sevinçlerini paylaşıyoruz, tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi simgeleyen bu taziye ziyaretleri kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, Kurtalan ilçemizde meydana gelen elim trafik kazasında diğer üç yaralımızın durumları iyi, hayati tehlikeleri yok, iki yaralı hastaneden taburcu olduklarını öğrendim, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Kaplan kardeşimize Allahtan rahmet diler, acılı

ailemize de başsağlığı diliyorum" dedi.

Buradan ayrılan Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyet, Kurtalan merkezde uzun süreden beri diyaliz hastası olarak tedavi gören 90 yaşındaki Ömer Korkmaz adlı vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine, Korkmaz ailesini de ziyaret ederek baş sağlığı diledi, acılarını paylaştı, Merhum Ömer Korkmaz‘ın oğlu Hüsnü Korkmaz burada söz alarak, "Bizleri bu acılı günde yalnız bırakmayarak, acılarımızı paylaşan sayın Valimize teşekkür ederim" dedi.

Bu arada Siirt Valisi Musa Çolak‘ın acılı aileleri ziyaret etmesi, ilçede memnunluk yarattı. Daha sonra Vali Musa Çolak, Kurtalan Kaymakamlığı‘nda denetim ve incelemelerde bulundu. İlçede yapılan yatırımlar ile ilgili, İlçe Kaymakamı Abdulhalim Can‘dan bilgi alan Vali Musa Çolak, Kurtalan Adliyesi‘ni de ziyaret etti. Buradan ayrılan Vali Musa Çolak, Siirt-Kurtalan arasında yapılan duble yol çalışma sahasında incelemelerde bulunarak, buradaki yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Siirt‘e döndü.

Vali Musa Çolak‘ın Kurtalan ilçe programına giderken yaptığı başsağlığı ziyaretinde; kendisine Kurtalan Kaymakamı Abdulhalim Can, İl Genel Meclis üyesi Tacettin Lale, Kurtalan İlçe şube müdürleri eşlik etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile