Vali Çoskun'dan 15 Temmuz Mesaji

Vali Çoskun'dan 15 Temmuz Mesaji

Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisi ile mesaj yayimladi. Vali Coskun; “Tarih boyunca birçok kez istiklal ve istikbal mücadelesi veren aziz milletimiz, nice sanli zaferler imza atmis, nice kahramanlik destanlari yazmistir. Bu ugurda büyük bedeller ödeyen milletimiz, hiçbir dönemde esaret altinda yasamamis kutsal bildigi vatan topraklarini cani pahasina her daim korumustur” dedi.



Vali Coskun mesajinin devaminda, “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütünün alçak darbe girisimine karsi aziz milletimiz; kadini erkegi, yaslisi genciyle canini ortaya koymus; kendi iradesine ve özgürlügüne yapilan hain saldiri karsisinda dimdik bir durus sergileyerek destansi bir dirilise yeniden imza atmistir. 15 Temmuz darbe girisimiyle devletimizin varligi, ülkemizin birlik ve bütünlügü, milletimizin egemenligi hedef alinmis ancak Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde kahraman milletimizin kararli durusu ve onurlu direnisiyle, bu hain tesebbüs bertaraf edilmistir. Ay yildizli bayragimizin gölgesi altinda sonsuza kadar bagimsiz yasamaya ant içmis aziz milletimiz, istiklali ve istikbali ugruna canini ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmemistir nasil ki 15 Temmuz gecesi birlik ve beraberligimizi içeriden ve disaridan bozmaya kalkisanlara karsi sarsilmaz bir iradeyle bir araya geldiysek bundan sonraki süreçte de ayni bilinç ve iradeyle milli durusumuzu sergilemeye devam edecegiz. Milletimiz; vatan, millet ve kutsiyet ugrunda kararli durusunu her daim gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalinmasi, milletimizin barisi ve huzuru için harcayacaktir” dedi.



15 Temmuz gecesi verilen büyük kahramanligi tekrar hatirlatan Vali Çoskun, “Ülkemizin birlik ve beraberligine, huzuruna, devletimizin bekasina kast eden tüm hain odaklara karsi devletimizin tüm kurumlari, asil milletimizin dua ve destegiyle verilen mücadeleden asla taviz vermeyecektir. Milletimizin 15 Temmuz gecesi verdigi büyük kahramanlik destani da asla unutulmayacaktir” dedi.



Mesajin devaminda sözlerini noktalayan Vali Çoskun, “Bu duygu ve düsüncelerle; ülkemizin bölünmez bütünlügü, vatanimizin bagimsizligi, milletimizin birlik ve beraberligi ve devletimizin bekasi için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve sükranla aniyor; milli iradeye ve demokrasimize sahip çikan aziz milletimizi ve Denizlili hemsehrilerimizi saygiyla selamliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile