Vali Coskun, Helikopter Destekli Trafik Denetimine Katildi

Vali Coskun, Helikopter Destekli Trafik Denetimine Katildi

Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Mustafa Özdurhan, Il Emniyet Müdürü Salim Cebeloglu ve beraberindeki heyet ile birlikte helikopter destekli yapilan trafik denetimine katildi.

Helikopter destekli trafik denetimi, Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügüne bagli trafik ekipleriyle; Adana, Kayseri karayolu ve Onikisubat, Dulkadiroglu ile Türkoglu ilçelerinde gerçeklestirildi.

Bütün ana güzergahlarin açik oldugunu belirten Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun; "Olumsuz kis sartlari ilimizde devam ediyor. Bizlerde kentimizi havadan denetleyerek degerlendirmelerde bulunuyoruz. Havadan denetlemelerde bulunurken bir yandan da yol güzergahlarindaki ekiplerimize gördügümüz trafik ihlalleri ile ilgili arkadaslarimiz gerekli bilgilendirmeleri yapiyorlar. Bu anlamda sürücülerimiz uyarildi.

Görebildigimiz kadariyla bütün ana güzergahlarimizda yollarimiz açik. Suan için bir sorun gözükmüyor. Buradan vatandaslarimiza bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kis sartlarinda araçlariyla seyrederken mutlaka kar lastigi ve zincir bulundursunlar. Bu vesileyle bütün vatandaslarimiza kazasiz belasiz yolculuklar diliyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile