Vali Dagli, 'Gençlerimizin Bilim Ve Teknolojiye Sunacagi Her Katki Önemli'

Vali Dagli, 'Gençlerimizin Bilim Ve Teknolojiye Sunacagi Her Katki Önemli'

TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde dereceye giren ögrencileri kabus eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, “Ülkemizin aydinlik geleceginde söz sahibi olacak gençlerimizin bilim ve teknolojiye sunacagi her katki önemli” dedi.

Vali Zülkif Dagli, TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde genel tasarim kategorisinde Türkiye 1’incisi, hiz ve enerji verimliligi kategorilerinde Türkiye 4’üncüsü olan Sehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çorum Gençlik Merkezi ögrencilerini ve koordinatör ögretmenlerini makaminda kabul etti. Ziyarette konusan Vali Dagli, “Milli ve manevi degerlere sahip çikan, dünyadaki gelismelere ayak uyduran ve tüm enerjisini ülkesinin daha da gelismesine harcayan gençlerimizin gelecek kusaklara daha müreffeh bir Türkiye birakmak için hep ön saflarda yer alacagina inaniyorum. Ortaya konulan proje ve fikirleri gördükçe gençligimize olan güvenimizi bir kez daha tazeledik. Özellikle Samsunlu gençlerimizin ortaya koydugu gayret de bizleri gururlandirdi” dedi.

Yeni basari hikayelerine imza atmak istediklerini dile getiren Vali Dagli, elde edilen basarinin katlanarak artacagina inandigini sözlerine ekledi. Türkiye derecesi yapan ekipte görev alan ögretmen ve ögrencileri tebrik ederek basarili çalismalarinin devamini dileyen Vali Dagli, daha sonra ögretmen ve ögrencilerin birlikte yarismaya katildiklari araç önünde hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile