Vali Dagli, Kanaat Önderleriyle Bir Aya Geldi

Vali Dagli, Kanaat Önderleriyle Bir Aya Geldi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, devletin milleti için var oldugunu belirterek, “Bu itibarla kamu görevlileri olarak, milletimize en iyi sekilde hizmet etmenin çabasi içerisindeyiz” dedi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, kentteki kanaat önderlerinden Nurettin Aksoy ve Sultan Kümbet ile bir araya geldi. Ilk olarak Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Çorum Subesini ziyaret eden Vali Dagli, burada Dernek Baskani Nurettin Aksoy’dan vakfin çalismalari ve yapimi devam eden cemevi insaati hakkinda bilgi aldi. Daha sonra vakif bahçesindeki vatandaslarla sohbet eden Vali Dagli, son olarak cemevi insaatini inceledi.

Vali Dagli’nin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Çorum Sube Baskani Nurettin Aksoy, “Sayin valimize insaatimiz, vakfimiz ve etkinliklerimizle ilgili bilgiler verdik. Sayin valimize destekleri ve ilgilerinden dolayi tesekkür ederim. Ziyaretleri ile bizleri onurlandirdilar” dedi.

“Kamu görevlileri olarak bizler vatandaslarimiza hizmet etmekle mükellefiz ve bunu da en iyi sekilde yerine getirmek durumundayiz” diyen Vali Dagli, “Bu hizmetlerimizi yaparken de vatandaslarimiza, insan onuruna yakisir bir sekilde davranmak durumundayiz. Bu konudaki ilkemiz sudur; Kendimiz, esimiz, çocuklarimiz, annemiz veya babamiz bir resmi daireye gittiginde, onlara nasil davranilmasini istiyorsak, bizlerin de vatandaslarimiza o sekilde davranmasidir. Bir kisi konustugu zaman sadece tek tarafli konusma olur. Ama iki kisi karsilikli konustugu zaman bu fikir alisverisi olur. Karsilikli anlasma da ancak bu sekilde saglanir. Bütün sikintilar aslinda insanlarin birbirini tanimamasindan, birbirlerini anlamamasindan kaynaklaniyor. Hedefimiz; halkimiza daha fazla hizmet etmek, aziz milletimizi hizmetlerin en güzeliyle bulusturmak, sikintilarina ortak olmak, sorunlarini çözmek, onlarla sohbet etmek, onlarin sofralarinda oturmak, onlarin huzurunu temin etmek, yasam standartlarini daha da yükseltmektir, tüm çabamiz budur, bunun için çalisiyoruz. Bizler vatandaslarimiza hizmet götürürken ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ düsüncesiyle hareket ediyoruz. Bu nedenle, kamu kurumlarina gelen vatandaslarimizin duydugu memnuniyet ve onlardan aldigimiz dualar bize güç veriyor” ifadelerini kullandi.

Ziyarette Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Vali Yardimcisi Yeliz Mercan, Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Keser ve protokol üyeleri hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile