Vali Daşöz’den Koldere Belediyesi’ne Ziyaret

Vali Daşöz’den Koldere Belediyesi’ne Ziyaret

Bir dizi etkinlik ve inceleme için Saruhanlı’ya bağlı Koldere Beldesi’ne giden Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Koldere Belediyesini ziyaret ederek, Koldere Şehit Mehmet Burhan Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Koldere Belediye binası önünde Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım ve belediye protokolü tarafından karşılandı. Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım’ı ziyaret eden Vali Daşöz, çalışmalar ve yatırımlar hakkında Belediye Başkanı Yıldırım’dan bilgi aldı. Belde halkının tarım ve hayvancılıkla uğraştığını söyleyen Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım, “KÖYDES ödenekleriyle yol, su ve kanalizasyon çalışmalarımız devam etmekte. İçme suyunun daha kaliteli ve sağlıklı olması için yeni cazibeli ve daha ekonomik içme suyu arama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Başkan Yıldırım Vali Daşöz’e, “İzmir İçme Suyu İsale hattı beldemizin sınırları içerisinden geçmekte. Yüklenici firma çalışma esnasında 17-18 kilometrelik yolumuzu kullanılamaz hale getirdi. Belde halkı olarak bozulan yolun yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Vali Daşöz, DSİ 22.nci Şube Müdürü Bilgin Telek’e ilgili yolun yapılması için çalışmalar başlatılmasını söyledi.

DSİ 22.nci Şube Müdürü Bilgin Telek ise, “Yüklenici firmanın araçları tarafından çalışmalar sırasında yolun bazı bölümleri bozuldu. Yüklenici firma bazı sebeplerden dolayı işe başlayamadı. Bu hafta içerisinde yol çalışmaları başladı.

Sulama sezonu başlamadan sorunlu olan yolun çalışmaları tamamlanacak” diye konuştu.

Belediye ziyaretinden sonra Vali Daşöz, Belde halkı ve esnafıyla sohbet edip, Koldere Şehit Mehmet Burhan Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Halil Karadoğan, okulun konumu, eğitim öğretim durumu konularında Vali Halil İbrahim Daşöz’e bilgi verdi. Müdür Karadoğan, ayrıca Spor Salonu’nun bakım ve onarıma tabi tutulması gerektiğini söyledi.

Vali Daşöz, “Koldere Şehit Mehmet Burhan Ortaokulunun öğrencilerinin SBS’de çok başarılı olduğunu biliyorum. Ayrıca okulun Badminton takımının çok başarılı olduğunu ve bir çok dereceleri olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmeleri ve spor yapmaları için spor salonunda iyileştirme çalışmaları yapabiliriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile