Vali Doruk, Yetim Çocuklarla Iftarda Bulustu

Vali Doruk, Yetim Çocuklarla Iftarda Bulustu

Amasya Valisi Yilmaz Doruk, Dünya Yetimler Günü dolayisiyla anne veya babasini kaybetmis çocuklarla iftar yemeginde bir araya geldi.

Kendisinin de erken denilebilecek yaslarda annesini kaybettigini belirten Vali Doruk, “Gerçekten annesiz, babasiz büyümenin zorluklarini bilen biriyim. Ama sakin hayata dair umutlarinizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Çok çalisip, devletimizin sunmus oldugu imkânlari en iyi sekilde degerlendirerek basarili olacaginiza yürekten inaniyorum” dedi.

Esi Meral Doruk’un da katildigi programda çocuklara tavsiyelerde bulunan Yilmaz Doruk, “Hayat mücadelenizde bizler de Yüce Allah’in ve Peygamber Efendimizin gösterdigi istikamet dogrultusunda hakkin emaneti olarak gördügümüz sizlere sahip çikmaya devam edecegiz. Hayata geçirmis oldugumuz yeni proje ve desteklerle sizlerin en ufak bir gönül burukluguna sebebiyet vermeden yarinlara umutla bakmaniz için tüm kurumlarimizla özveriyle çalismaktayiz. Sunu bilmenizi isterim ki, devletimizin sefkat eli daima sizlerin üzerindedir ve öyle kalmaya devam edecektir” diye konustu.

Büyükaga Medresesi Kur’an Kursu’nda düzenlenen programda Il Müftüsü Durmus Ayvaz da yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile