vali Duruer korucuları ziyaret etti

Mardin Valisi Hasan Duruer, Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'ne (GKKD) moral destek ziyareti gerçekleştirerek onuruna verilen yemeğe ka

Mardin Valisi Hasan Duruer, Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'ne (GKKD) moral destek ziyareti gerçekleştirerek onuruna verilen yemeğe katıldı.

Kızıltepe'de bulunan Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'ni beraberindeki il protolüyle ziyaret eden Mardin Valisi Hasan Duruer, son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle GKKD üyelerine moral destek ziyaretinde bulundu. Vali Hasan Duruer ve beraberindekileri, GKKD Mardin İl Genel Başkanı Orhan Kandemir ile Kızıltepe Şube Başkanı İsa Demircan karşıladı.

Ziyareti sırasında gecesini gündüzüne katarak vatanın bütünlüğü için görevden kaçmayan korucularla sohbet edip sorunlarını dinleyen Vali Hasan Duruer, GKKD üyelerinin yaşamlarını daha kolay idame ettirebilmeleri için gerekli desteğin sağlanmaya devam edeceğini ifade etti.

GKKD Mardin İl Başkanı Orhan Kandemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Orhan Kandemir, "Mardin GKKD olarak Sayın Vali'miz Hasan Duruer'in moral destek ve katkılarını her zaman yanımızda gördük. Sayın Vali'miz bize verdiği destek ile kutsal olduğuna inandığımız vatan görevimize daha fazla motive olmamıza vesile olmuştur. İl protokolü ile birlikte derneğimize gerçekleştirdiği bu ziyaret bizi ve üyelerimizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Bizi yalnız bırakmayan bütün değerli misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz." dedi.

Orhan Kandemir ile İsa Demircan tarafından Vali Hasan Duruer'in onuruna, adına teşt (leyen) denilen taş fırında pişirilen yöreye özgü yemek ikram edildi. Yemeğin ardından Vali Hasan Duruer'e derneğe yaptığı katkılardan ötürü bir teşekkür plaketi verildi.

Yemeğe 70. Mknz. Piy. Tug. Kom. Tuğgeneral Selim Mert, Vali Yardımcısı A.Ferhat Özen, Kaymakam vekili Tarkan Keskin, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Kızıltepe İl Jandarma Komutanı İsmail Yüzey, İlçe Jandarma Komutanı İlhan İba, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil Homan, işadamı Yaşar Gündoğdu da katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile