Vali Erkaya Yirik, Elazig'da Kazalarin Sik Meydana Geldigi Bölgelerde Inceleme Yapti

Elazig Valisi Erkaya Yirik, kentte kazalarin sik yasandigi bölgelerde inceleme yapti, yetkililerden bilgi aldi.

Ilk olarak Kuzey Çevre yolunda inceleme yapan Yirik, yaklasan Kurban Bayrami dolayisiyla artacak trafik yogunlugu nedeniyle kazalarin meydana gelmemesi için çalisma yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda Içisleri Bakanligi tarafindan trafikte uyulmasi gereken kurallarla ilgili genelge geldigini ifade eden Yirik, "Kurban Bayrami öncesi ve sonrasinda yolcularin gidis ve dönüsleri esnasinda trafik kazalarinin artmamasi, vatandaslarin daha güvenli bir sekilde trafikte ilerlemesini saglamak amaciyla gerek idari tedbirler gerekse sürücülere uymasi gereken kurallar konusunda uyarilar yapiliyor." dedi.

Bugün ilgili kurumlarla kazalarin yogun meydana geldigi bölgeleri incelediklerini anlatan Yirik, kaza yasanmamasi için tüm çalismalari yürüttüklerini bildirdi.

Yirik, "Özellikle bu yil ölümlü kazalarin meydana geldigi alanlarda inceleme yapiyoruz. Sürücülerden mutlak suretle kendi önlemlerini istirham ediyorum. Elbettei yollardaki noksanlik ve farklilik kazaya sebep olabiliyor ama öncelikle sürücülerimizin mutlaka trafik tedbirlerine uymasi, bireysel önlemlerini almasi hayati önem arz ediyor." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile