Vali Günaydın, Sevgi Evleri’nde İftar Açtı

Vali Günaydın, Sevgi Evleri’nde İftar Açtı

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek çocuklarımızla birlikte iftar yaptı.


Eşi Aysel Günaydın ile birlikte Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, iftar öncesi Sevgi Evlerini gezerek incelemelerde bulundu. Vali Günaydın, Çocuk Yuvası ve Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu hakkında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Kahraman’dan bilgi aldı. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Vali Günaydın, iftar sofrasını sevgi evlerindeki çocuklarla paylaşmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Çocuklarla uzun uzun sohbet den Vali Günaydın, çocukların eğitim durumlarını sordu

Vali Günaydın, “Devletin himayesi ve koruması altında bulunan geleceğimizin teminatı bu çocuklarımız için, aile ortamı oluşturularak, son derece modern ve hijyen bir ortamda hizmet verildi ve çocuklara çok iyi bakıldı” dedi.

Çocukların en çok sevgiye ihtiyaçları olduğunu kaydeden Vali Günaydın, “Çocuk evlerinde kalan çocuklarımız, bizlerin birer emanetidir. Kendilerini sık sık ziyaret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile