Vali Güner, Vatandaşların Şikayetleri Dinledi

Vali Güner, Vatandaşların Şikayetleri Dinledi

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine giden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de geçen yıl kayda alınan şikayetlerin yerine getirilip getirilmediğini kontrol etti.

Sulakyurt ilçesine görev süresi içerisinde 6 kez geldiğini hatırlatan Güner, vatandaşlara, “Sizin dert ve sıkıntılarınızı dinlemeye geldik. Derdiniz varsa dinlemeye ve çözümüne yardımcı olmaya geldik.” dedi.


İlk olarak Sulakyurt Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Güner, burada okulun ihtiyaçları ile ilgili olarak öğretmenlerle sohbet etti. Güner, yetkililerden, okulun ihtiyaçlarının giderilmesini istedi. Ardından tüm birim amirlerinin katıldığı toplantı düzenlendi. Sulakyurt Belediyesi`nde düzenlenen toplantıda İl Koordinasyon Kurulu Uzmanı Mustafa Duman, geçen yıl kayıt altına alının şikayet ve dilekleri okudu. Toplantıda söz alan Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin, “Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun yapılması için vermiş olduğu destekten dolayı Vali Güner’e için teşekkür ederiz. Okulun yapılmasında ve ödeneğinin tahsisi konusunda çok büyük katkıları oldu.” diye konuştu.

Vatandaşın kendisi ve devlet için önemli olduğunu belirten Güner, onların dertlerinin çözülmesinin de görevleri olduğunu, bu amaçla bu tip toplantı ve değerlendirmelerin yapıldığını dile getirdi. Vali Güner “Sulakyurt’a görev süresi içerisinde 6 kez geldim. Sizin dert ve sıkıntılarınızı dinlemeye geldik. Derdiniz varsa dinlemeye ve çözümüne yardımcı olmaya geldik. Halkın hizmetkarı olma anlayışı içerisinde hizmetlerimiz yürütülüyor.” ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile