Vali Hacımüftüoğlu, ildeki asfaltlama çalışmalarını inceledi

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Özel İdaresinin sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek muhtarlardan köylerindeki eksiklerle

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Özel İdaresinin sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek muhtarlardan köylerindeki eksiklerle ilgili bilgiler aldı.

İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin ile birlikte ekiplerinin Merkeze bağlı Gölgeli köyündeki asfaltlama çalışmalarını yakından inceleyen Hacımüftüoğlu, İl Özel İdaresinin ve Köydes'den gelen kaynakların bir araya getirilerek betonu eskimiş yolların üzerine asfalt kaplama yapmayı ilke edindiklerini söyledi.

Vali Hacımüftüoğlu, "Doğrudan asfaltlama yapmak köylerimizde uzun ömürlü olmuyor. Doğrudan asfalt yapmak, yollarımızın altı su ile ileti haline gelince sonradan onarımı yapılamayacak bir hal alıyor. Ama betonu vaktinde yapılmış ve bozulmuş yerlerin üzerini asfaltla geçtiğimizde evladiyelik diye nitelendirdiğimiz bir yola kavuşmuş oluyoruz." dedi.

Güzel işlerin yapıldığını, imkanlar ölçüsünde de bu gibi çalışmaların süreceğini belirten Hacımüftüoğlu, "Özellikle il özel idaresi kaynaklarını harcarken titiz çalışmalarından dolayı Meclis başkanımıza, il genel meclis üyelerimize ve görev yapan personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca küçük kaynaklarla büyük işler yapan köylere hizmet götürme birliği başkanı görevini yürüten vali yardımcımıza ve ekibine de teşekkür ediyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile