Vali Harput'a 'fair Play' Ödülü

Vali Harput'a 'fair Play' Ödülü

Anadolu Spor Gazetecileri Genel Merkez yönetim kurulu, Bursa Valisi Şahabettin Harput’a ‘Fair Play-2013’ ödülü verdi.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Genel Merkez Yönetim Kurulu, derneğin 20’inci kuruluş yılında verilmesini kararlaştırdığı ‘Fair Play’ ödüllerinin ilki, sporun geliştirilmesine ve kitleselleştirilmesine öncülük eden Bursa Valisi Şahabettin Harput’a verildi.

Törende konuşan Vali Harput, “Sizin şahsınızda cemiyetin mensubu tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında Fair Play hayatın özüdür. Ne olursan ol önce insan ol demiş, fairplay insanlığın, insan olmanın belki temel karakteri olması gereken bir vasıftır. Meslek hayatım ve ömrüm boyunca hep bu ilkelerin canlı kalması, yaşanması, yaşatılması uğrunda hep mücadele ettim. Sizlerin de bu alandaki verdiğiniz büyük mücadeleyi gerçekten takdir ediyorum. Diyarbakır’a kadar uzanıp büyük bir sevgi, barış, dostluk, centilmenlik anlayışı içerisinde yaptığınız jest nedeniyle fairplay adına büyük ödülü alması gereken sizlersiniz. İnşallah bu fairplay ruhunun anlayışının toplumun hem spor, sporun dışında siyaset, ekonomi ve bütün alanlarına hakim olduğu bir Türkiye’ye güzel bir örnek olur bu çalışma. O bakımdan ben sizi ve şahsınızda tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Vali Harput’a yapılan ziyarette, “Dostluk, kardeşlik ve barışın sembolü ‘Fair Play’ ruhu gündemden düşmemelidir. FairPlay’in, sportif projeler aracılığı ile insanlarımıza sürekli anımsatılması ve en fazla önemsenmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu nedenle Valimiz Şahabettin Harput’un kent sporuna sundukları katkılar çok anlamlıdır” dedi.

ASGD Genel Merkez Yönetimi’nin de iştirak ettiği ziyarette konuşan Erdoğan, “Başta Valilerimiz olmak üzere. Yerel yönetimlerimiz, gerek ferdi, gerek takım, gerekse kitle sporlarına Son derece anlamlı katkılar sunuyorlar. Yatırımlar yaparak, projeler üreterek, kulüpler kurarak ve mevcut kulüpleri destekleyerek verdikleri hizmetleri memnuniyetle izliyoruz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile