Vali Hüseyin Öner, Göle Ilçesinde Atölye Ve Laboratuvar Açilisi Programlarina Katildi

Vali Hüseyin Öner, Göle Ilçesinde Atölye Ve Laboratuvar Açilisi Programlarina Katildi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Göle Kazim Karabekir Pasa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mobilya ve Iç Mekân Tasarim Atölyesi ile Göle 30 Eylül Ortaokulunda Fen Bölümü Laboratuvarinin açilis programina katildi.

Milli Egitim Bakanligi ve Serhat Kalkinma Ajansi’nin es finansman destegiyle projelendirilen ve donanimlari tamamlanan Kazim Karabekir Pasa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mobilya ve Iç Mekân Tasarim Atölyesinin açilisi Vali Hüseyin Öner, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Göle Kaymakami Haluk Koç, SERKA Genel Sekreteri Ibrahim Tasdemir ve Il Milli Egitim Müdürü Erhan Bulut’un katilimi ile yapildi.

Açilista konusan Vali Hüseyin Öner, devletimizin ve hükümetimizin egitim-ögretim alaninda özellikle son yillarda önemli çalisma ve projeleri hayata geçirdigini belirterek, “Egitim-ögretim bizim olmazsa olmazimiz. Bu yüzden egitime ayrilan kaynak her geçen yil daha fazla artmakta ve bugün açilislini yaptigimiz atölye gibi önemli alanlarin olusturulmasina katki saglamaktadir. Açilisini yaptigimiz atölyemiz, egitim-ögretimle birlikte gençlerimize meslek edindirme anlaminda da oldukça önemlidir. Bu projenin hayata geçmesinde emek veren Milli Egitim Bakanligimiza, Serhat Kalkinma Ajansina, Milli Egitim Müdürlügümüze ve katki sunan kurumlarimiza çok tesekkür ediyorum. Hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da son yillarda yapilan yatirimlarla birlikte egitim ve ögretimin her anlamda gelistigini ve Ardahan ili olarak egitim-ögretim alaninda fiziki sartlarin çok iyi konuma ulastigini belirterek atölyenin hayirli ugurlu olmasini diledi.

Burada ki açilisin ardindan Göle 30 Eylül Ortaokulunda Aysin-Rafet Kültür ve Egitim Vakfi tarafindan olusturulan Fen Bölümü Laboratuvarinin açilisi yapildi. Açilisin ardindan laboratuvari gezen Vali Öner, egitim-ögretimde devlet imkânlarinin yaninda zaman zaman sivil toplum örgütleri ve hayirsever vatandaslarin destekleriyle de önemli ilerleme kaydedildigini belirterek, laboratuvarin olusturulmasini saglayan Vakif yetkililerine tesekkür etti ve hayirli olmasi dileginde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile