Vali Ilhami Aktas, Trafik Denetimlerine Katildi

Vali Ilhami Aktas, Trafik Denetimlerine Katildi

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, bayram tatili dönüsü dolayisiyla artan trafik yogunluguna karsi polis uygulama noktasinda alinan tedbirleri yerinde inceledi.

Çanakkale Il Emniyet Müdürü Selim Arici ve Il Jandarma Komutani J. Albay Sadi Akman’in da bulundugu incelemelerde Vali Ilhami Aktas, uygulama noktasinda görevli emniyet personeliyle bir süre görüsüp yapilan uygulamalar ve faaliyetler hakkinda bilgi alarak, çalismalarinda kolayliklar diledi.

Durdurulan araçlardaki sürücüler ve vatandaslarla görüsüp trafik kurallariyla ilgili uyarici bilgiler veren Vali Ilhami Aktas, güvenle seyahat edebilmeleri için yapilan uyarilara dikkat etmelerini isteyip kazasiz hayirli yolcuklar yapmalari temennisinde bulundu.

Vatandaslarin trafik güvenligi için Çanakkale il genelinde emniyete ve jandarma birimleri tarafindan denetimlerin araliksiz sürdürüldügünü belirten Vali Ilhami Aktas, bayram tatili dönüs yolunda karayollarinda trafik yogunlugu oldugunu ifade ederek vatandaslarin trafik kurallarina ve alinan tedbirlere uymalarini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile