Vali Kalkan, Sınırdaki Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Necmettin Kalkan, Çukurca ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.


İl genelinde ziyaretlerini sürdüren Vali Kalkan, Vali Yardımcısı Cumhur Duran ile Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Çukurca Kaymakamlığına giden Vali Kalkan, göreve yeni başlayan Kaymakam Ünal Koç'a görevinde başarı diledi.

Ardından ilçedeki esnafı ziyaret eden Vali Kalkan, esnafın Kurban Bayramını kutladı. Vatandaşlar ise bayramlarını kutlayan Vali Kalkan'a kolonya ve şeker ikramında bulundu.

İlçe merkezinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kalkan, Barış ve Demokrasi Partisi İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partililerin bayramlarını kutladı.

Vali Kalkan, Hakkari-Çukurca karayolunda, trafik uygulaması yaparak sürücülere şeker ve kolonya ikram eden Üzümcü Jandarma Karakolu'nda görevli Mehmetçiklerle de karşılaştı. Vali Kalkan, burada Mehmetçiklerle sohbet ederek, yaptıkları uygulama hakkında bilgi aldı.

Mehmetçiğin bölge insanının huzur ve güveni için çaba gösterdiğini belirten Vali Kalkan, şöyle konuştu:

"Görevli bütün jandarma personelinin bayramını tebrik ediyorum. Bir fedakarlık örneği sergiliyorlar. Herkes eşiyle, dostuyla, ailesiyle bayramlaşırken onlar görevlerinin başında, Hakkari halkının bayramlarını tebrik ediyor. Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Tam kolluk personelimizin, jandarmamızın, emniyet personelimizin ve Hakkari halkının bayramını tebrik ediyorum."

Vali Kalkan, Çukurca dönüşünde yol güzergahında bulunan köyleri de ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutlayıp, çocuklara hediyeler dağıttı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile