Vali Karadeniz'den Bayram Ziyaretleri

Vali Karadeniz'den Bayram Ziyaretleri

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Kurban Bayrami dolayisiyla esi Zehra Karadeniz ile birlikte sehit ailesini ziyaret etti, emniyet ve jandarma mensuplariyla bayramlasti.

Manisa Valisi Yasar Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz, Kurban Bayrami dolasiyla 1989 yilinda Sirnak ili Beytüssebap ilçesinde görev yerine giderken teröristler tarafindan sehit edilen Korucu Çavus Tarhan’in Manisa’da yasayan ailesini ziyaret etti. Il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Feridun Gülgeç, Il Müftüsü Mustafa Soykök’ün de eslik ettigi ziyarette, sehit ailesiyle sohbet eden Vali Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz, her daim devlet olarak sehit ailelerinin yaninda olduklarini ifade ederek, Kurban Bayramlarini kutladi.

Vali Yasar Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz daha sonra çocuk evlerinde kalan çocuklari ziyaret ederek bayramlarini kutladi. Çocuklarla ilgi alanlari, dersleri ve gelecekte yapmak istedikleri meslekler üzerine sohbet eden Vali Karadeniz ve Esi Zehra Karadeniz, çocuklara çesitli hediyeler verdi.

Vali Yasar Karadeniz, daha sonra Il Jandarma Komutani Tuggeneral Selçuk Yildirim ile birlikte Jandarma Komutanliginda görev yapan personelle bayramlasti.

Il Emniyet Müdürlügü trafik ekiplerinin yola çikan vatandaslarin trafik kurallari konusunda bilgilendirdigi uygulamaya da katilan Vali Karadeniz, trafik ekiplerinden Manisa’da gerçeklestirilen uygulamalara iliskin bilgi alarak hem vatandaslarin hem de trafik ekiplerinin bayramlarini kutladi.

Vali Karadeniz, Kurban Bayrami’nin ilk günü Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü ve Orman Isletme Müdürlügü’nü de ziyaret ederek, görevli personelle bayramlasti. AFAD Il Müdürü Güray Karakaya ve Orman Isletme Müdürü Fatih Öztürk’ten çalismalara iliskin bilgi alan Vali Karadeniz, personelle de sohbet ederek, aileleriyle birlikte saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederek hayirli görevler diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile