Vali Karaloğlu, Fabrika Açılışına Katıldı

Ankara'da üretim yapan Milenyum İnşaat Yapı Malzemeleri Profil Yalıtım Firması'nın, Van'daki fabrikası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikanın açılışına katılan Vali Münir Karaloğlu, duanın okunmasının ardından beraberlerindekilerle birlikte açılış kurdelesini kesti.

Karaloğlu, daha sonra Milenyum İnşaat Yapı Malzemeleri Profil Yalıtım Firması Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sarıışık'tan bilgiler aldı.

Üretimin yapıldığı merkezi gezen Vali Karaloğlu, kurulan fabrikadan dolayı Sarıışık'a teşekkür etti. Fabrikanın Van'a hayırlı olmasını dileyen Karaloğlu, Van'ın çok daha iyi yerlere geleceğini kaydetti.

3 ortağın bir araya gelerek güzel bir fabrika açtığını kaydeden Karaloğlu, ''İnşaat alanında önemli bir yere sahip olan bu tür yalıtım maddelerinin üretimi, ilimiz için önemli. Bölgeye ve komşu ülkelere hitap edecek olan bu tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Açılışa Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mirza Nadiroğlu, Van Ticaret Borsası Başkanı Feridun Irak, işadamları ve birçok esnaf katıldı.

Muhabir: Necat Hasar

Yayıncı: Berin Arslan Çetin
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile