Vali Karaloğlu, Keyifli Ailesini Teselli Etti

Vali Karaloğlu, Keyifli Ailesini Teselli Etti

Van Valisi Münir Karaloğlu, önceki gün Van Gölü'nde bindiği salın alabora olması sonucu kaybolan Bayram Keyifli'nin ailesini ziyaret etti

Van Valisi Münir Karaloğlu, önceki gün Van Gölü'nde bindiği salın alabora olması sonucu kaybolan Bayram Keyifli'nin ailesini ziyaret etti. Karaloğlu, Bayram Keyifli'nin bulunması için de arama çalışmalarına havadan bir helikopterin katılması talimatını verdi.
Başka bir program için il dışında bulunan Vali Karaloğlu, kente dönüşünde Van Gölü'nde önceki gün kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Bayram Keyifli ile ilgili makamında İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vecihi Halil İyigün ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'le bir değerlendirme toplantısı yaptı. Karaloğlu toplantı sonrası Keyifli'nin Eminpaşa Mahallesi Fidanlık 1. Sokak'taki evine giderek ailesini teselli etti. Baba Hacı Keyfili ve ailenin diğer bireyleri tarafından karşılanan Karaloğlu, bir süre evde oturarak olayla ilgili bilgi aldı ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bayram Keyifli'nin bulunması için ekiplerin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Karaloğlu, su altı ve göl yüzeyindeki çalışmalara destek amaçlı bir de askeri helikopterin çalışmalara katıldığını söyledi. Temennilerinin kaybolan çocuğun biran önce bulunması olduğunu ifade eden Karaloğlu, "Her an bulacakmışız gibi arıyoruz ve aramaya da devam edeceğiz. Onun için biraz sabırlı olun. Bayram'ı buluncaya kadar da aramalarımızı sürdüreceğiz. Evin sakinlerinden birisi de bugünden itibaren helikopterle arama çalışmalarına katılacak. Umudumuz kısa süre içinde bulunmasıdır. Devlet olarak yapmamız gereken ne ise o yapılıyor. Kimsenin bunda şüphesi olmasın. Acınızı paylaşıyorum. Allah hiçbir anne ve babaya böyle sıkıntılar yaşatmasın" dedi.
Anne Sultan Peri Keyifli ve kız kardeşlerine de sabırlar dileyen Karaloğlu, "Hepimiz olaydan dolayı üzüntülüyüz. Çocuğunuzun biran önce bulunması için ne gerekiyorsa yapılacak" diyerek teselli etmeye çalıştı.
Aile yakınları da özellikle jandarma, emniyet ve sivil savunma ekiplerinin üzerlerine düşeninin fazlasını yaptıklarını aktararak, Vali Karaloğlu'na teşekkür etti. Karaloğlu, evin dışında bekleyen aile sakinleriyle de tek tek tokalaşarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Bu arada Vali Karaloğlu'nun talimatıyla havalanan askeri helikopter de Bayram Keyifli'nin bulunması için havadan arama çalışmalarına başladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile