Vali Kerem Al’ın 7 Eylül Mesajı

Vali Kerem Al’ın 7 Eylül Mesajı

Aydın Valisi Kerem Al, “Aydın’ın kurtuluşu, zeybeklerin varoluş mücadelesinin yediden yetmişe birlik ve beraberliğin oluşturduğu gücün zafere ulaşmasının kanıtıdır” dedi.

Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Vali Kerem Al, “Milli Mücadele, Anadolu toprağının her karışında Türk halkının kanı ve alınteriyle yazılmış bir kahramanlık destanıdır. Aydın’ın kurtuluşu, zeybeklerin varoluş mücadelesinin yediden yetmişe birlik ve beraberliğin oluşturduğu gücün zafere ulaşmasının kanıtıdır. Aydın’ın kurtuluşu, bağımsızlık aşkının, ekmek ve sudan daha kıymetli olduğunun tarihe kayıt düşüldüğü destanın adıdır.

Aydın’ın kurtuluşu, ‘Efelerin’ çocukları için başı dik, alnı açık Hak’ka yürüyüşüdür. Aydın’ın kurtuluşu toprağı Vatan yapan iradenin, toprakta filizlenişidir. Bu inancın zaferle sonuçlanmasının gururunu bütün Aydınlılar olarak birlikte yaşayacağız. Ancak bu şanlı tarihi yazanların bizlerin geleceği için kendi geleceklerini feda ettiklerini asla unutmayacağız. Bu zafer bizlere gururla birlikte ağır bir sorumluluk da yüklemektedir. Bu sorumluluk vatan için çalışmak, daha çok çalışmaktır. Vatan aşkının tek karşılığı da budur. Bu nedenle tüm hemşerilerimin kurtuluş gününü tebrik ediyor, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan tüm şehitlerimizi şükran, rahmet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile