Vali Koçdemir'in Eski Koruması Çakır İçin Mevlit Okutuldu

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in 40 gün önce makam aracıyla geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden koruması Şenel Çakır için mevlit okutuldu.

Eskişehir Valiliği'nin koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nce Göztepe Camisi'nde okutulan mevlide, Çakır'ın yakınları, Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sayar, çok sayıda polis memuru ve vatandaş katıldı.

Mevlit, Eskişehir Müftüsü Niyazi Ersoy'un yaptırdığı duayla sona erdi.

Vali Koçdemir'in içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, 14 Aralık 2012 tarihinde, Ankara-Eskişehir karayolunun 181. kilometresinde, 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarpmış, çarpmanın etkisiyle şarampole savrulmuştu. Kazada yaralanan Koçdemir, koruma polisi Şenel Çakır ve makam şoförü Erdem, Eskişehir'deki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

40 yaşındaki Çakır, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş ve memleketi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde toprağa verilmişti.

Vali Koçdemir ile makam şoförü Erdem ise Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Muhabir: Oktay Özden

Yayıncı: Mürsel Çetin
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile