Vali Lekesiz: Yöneticiler bayramı halkın içinde karşılamalı

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, devlet yöneticilerinden bayramı halkın içinde kutlamalarını istedi. Erzin Belediyesini ziyaretinde bayramların

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, devlet yöneticilerinden bayramı halkın içinde kutlamalarını istedi. Erzin Belediyesini ziyaretinde bayramların önemini anlatan Lekesiz, vatandaşların bayramı huzurlu bir şekilde geçirmeleri için çalışacaklarını vurguladı.

Lekesiz, Erzin'de bazı incelemelerde bulundu. İlçe belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Kasım Şimşek tarafından karşılanan Vali Lekesiz'e burada portakal suyu ikram edildi. İlçenin sorunlarını dinleyen Lekesiz, ''Erzin'in sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorunların çözümünde hem bize hem de belediye ile kaymakamlığa büyük sorumluluklar düşüyor. Erzin bizim göz bebeğimiz. Erzin bölgede önemli bir yere sahip. Mevcut sorunlarda zaman içerisinde çözülecektir'' dedi.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek de ''Yaptığınız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Bu ziyaretler ilçenin sorunlarıyla ilgilenildiğini gösteriyor. Biz, sorunları çözmek için varız. Vatandaşın sorununu yakından dinleyerek bu sıkıntıları çözebiliriz.'' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile