Vali Mutlu, Saldırıda Yaralananları Hastanede Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim'deki saldırıda yaralanan vatandaşlarla, polis memurlarını hastanede ziyaret etti.

Vali Mutlu, Vatan Caddesi'ndeki resmi geçit töreninin ardından yaralıların bulunduğu Taksim İlkyardım Hastanesi'ne geldi. Yaralıların durumlarına ilişkin bilgi alan Mutlu, hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı. Mutlu, "Saldırıya maruz kaldık. Maalesef bu saldırı sonucunda sivil vatandaşlarımız da dahil olmak üzere yaralılarımız var. Hafif ve orta şiddetli yaralılar var. Bunlarında bakımları sürüyor. Hem yaralılarımıza hem milletimize geçmiş olsun diyor yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Bu tür
saldırıları zaman zaman görüyoruz, gerçekleştirenlere hiçbir faydası yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Bu güzel günde çıkıp ailesi ile birlikte mutlu gün geçirmek isteyen insanlarımız da zarar görmüştür" dedi.
Hangi örgüt olduğu hakkında emniyetin araştırma yaptığını anlatan Vali Mutlu, saat 14.00'de yenilenen bilgilerle Emniyet Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapacağını söyledi. Mutlu, durumu ciddi olan yaralı olmadığının altını çizerek, "Ayakta tedavi görenler, çok hafif yaralılar da dahil olmak üzere toplam 22 yaralı var. Ama yaralıların durumu ağır değil. Orta şiddetli yaralılar var" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile