Vali Pehlivan Cizre'de Voleybol Turnuvasinin Final Müsabakasini Izledi

Vali Pehlivan Cizre'de Voleybol Turnuvasinin Final Müsabakasini Izledi

Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cizre Emniyet Müdürlügü’nün “Umuda Açan Nergis Çiçekleri” adli ÇOGEP projesi kapsaminda düzenlendigi Liseler Arasi Kadin Voleybol Turnuvasinin final müsabakasini izledi.

Cizre Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Orman Isletme Sefligi isbirligi ile gerçeklestirdigi Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programi (ÇOGEP) kapsaminda 10 lise takiminin katilimlariyla düzenlenen voleybol turnuvasinin final müsabakasi renkli görüntüler olusturdu.

Vali Pehlivan, Cizre Emniyet Spor Salonunda Haci Fettah Kadoglu Anadolu Lisesi ile Cizre Merkez Anadolu Lisesi arasinda oynanan müsabakayi Cizre Kaymakam Vekili ve Silopi Kaymakami Can Kazim Kuruca, Il Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Il Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ayar, Ilçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Okan Talay, Ilçe Milli Egitim Müdürü Sahan Ike, Gençlik Spor Ilçe Müdürü Abdulhakim Selimoglu, Cizre Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Salih Sevinç, Allpower Cizre Belediyespor Voleybol Takimi Baskani Süleyman Çagli, emniyet personelleri, ögretmenler ve ögrencilerle birlikte tribünden takip etti.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan final müsabakasi çok çekismeli geçti. Maçi Haci Fettah Kadooglu Anadolu Lisesi 3-2’lik skorla kazandi.

Müsabakanin ardindan Vali Pehlivan, iki takimi da tebrik ederek kazanan takima kupa ve madalyalarini takdim etti, projeyi hayata geçiren Ilçe Emniyet Müdürlügü’nü, katki ve isbirligi yapan kurumlari, görev alan personeli, ögretmen ve ögrencileri kutladi ve tesekkür etti.

ÇOGEP projesi hakkinda da bilgiler veren Vali Pehlivan, proje ile gençlerin suça sürüklenmelerinin engellenmesi, içinde bulundugu topluma uyum saglamalari, sosyal çevre ve maddi imkânsizliklar nedeni ile koruyucu ve önleyici tedbirler alinarak çocuk ve gençlerin milli birlik ve kardeslik duygularinin gelistirilmesi, topluma ve ülkesine faydali birer birey olmalarinin saglanmasinin hedeflendigini belirtti.

Cizre Ilçe Emniyet Müdürlügünün bu projeyi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü, Ilçe Orman Isletme Sefligi ile ortak yürüttügünü ifade eden Vali Pehlivan, projenin bütçesinin 308 milyon 650 bin TL oldugunu söyledi ve proje kapsaminda Liseler Arasi Kadin Voleybol Turnuvasinin yani sira düzenlenen diger faaliyetler hakkinda bilgiler verdi.

Program turnuvaya katilan takimlara madalyalarinin takdim edilmesinin ve günün anisina toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile