Vali Pek'in Yeni Yıl Mesajı

Iğdır Valisi Ahmet Pek, yeni yıl dolasıyla bir mesaj yayımladı.

Pek, mesajında, üzüntü ve sevinçleri ile 2013 yılını geride bırakarak, yeni umutlar ve yeni beklentilerle 2014 yılını karşıladıklarını belirtti.

Her yeni yılın, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisi olduğunu ifade eden Pek, şunları kaydetti:
"Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Esas olan bu özel gün vesilesiyle geçmişin değerlendirmesini yaparken, geleceğin daha verimli geçmesi için neler yapabileceğimizi düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmektir. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olması için çalıştık, bunun devamı için aynı istikrarla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ülkemizin güzel, şirin ve gelişme potansiyeli yüksek olan ilimizde, halkımızın geleceğe daha umutla ve güvenle bakabilmesi için her türlü engel ve olumsuzluğu birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Gelecek kuşaklara, dünyaya açık, çağı yakalamış, her alandaki kalkınmasını tamamlamış, temiz ve daha yaşanabilir bir Iğdır bırakmak hepimizin ortak hedefidir. Geçtiğimiz yıllarda ilimizde yaşanan olumlu gelişmeler, mutlu ve aydınlık bir Iğdır hedefine ulaşma noktasında daha umutlu olmamızı sağlamaktadır. 2014 yılında da daha güzel ve daha müreffeh bir Iğdır için, büyük bir şevkle hep birlikte çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin, yeni yılını en samimi dileklerimle kutlar, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için 2014 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile