Vali Savaş Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Geçtiğimiz cumartesi günü Manisa’da göreve başlayan Vali Abdurrahman Savaş, ziyaretçilerini ağırlıyor.

İlk olarak Şehzade İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Sadi ve Şehzade Mehmet Koleji Okul Müdürü Giray Kara ile yöneticilerini ağırlayan Vali Savaş, daha sonra Manisa Şairler ve Ozanlar Derneği Başkanı Osman Erten ve üyeler Ali Erten ile Erol Akar’ı ağırladı. Manisalı ozanlar Vali Savaş’a doğaçlama şiirler okuyarak ‘hoş geldiniz’ dediler.

Soma Kaymakamı Abdulkadir Karataş başta olmak üzere Belediye Başkanı Hasan Ergene ve Soma’dan gelen kalabalık bir heyet de Vali Savaş’ı ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kaymakam Karataş Soma’nın, Manisa’nın ve Türkiye’nin enerji merkezlerinden biri olduğunu ifade ederek Soma hakkında bilgiler verdi.

Ardından Gördes’ten gelen Kaymakam Turgay Hakan Bilgin başkanlığındaki heyet Vali Savaş’a Manisa’daki görevinde başarılar diledi. Kaymakam Bilgin Gördes hakkında bilgiler verdiği Vali Savaş’a Gördes’te birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yaptıklarını anlattı.

Manisa Yurt Savunması Gazileri ve Şehit Aileleri Dayanışma Ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Ali Altıntaş ve üyeler de Vali Savaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi de ekibiyle birlikte Vali Savaş’ı ziyaret ederek Manisa tarımı hakkında bilgiler sundu.

Vali Savaş da ziyaretler nedeniyle teşekkür ederek, Manisalıların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu, bunu gerçekleştirmek için tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve Manisalılarla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile