Vali Sodan`dan Vanlı Afetzedeler İçin Yardım Çağrısı

Vali Sodan`dan Vanlı Afetzedeler İçin Yardım Çağrısı

Van`da meydana gelen depremde zarar gören depremzedeler için Adıyaman Valiliği olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, tüm Adıyamanlıları depremzedelere yardım yapmaya davet etti.

Van`da meydana gelen depremde millet olarak büyük ve derin üzüntü duyduklarını belirten Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, "Afetzede vatandaşlarımıza bir nebzede olsa katkıda bulunmak için Adıyaman Valiliği olarak T.C. Ziraat Bankası nezdinde bir yardım kampanyası açtık. Kampanyamız bir ay süreyle devam edecektir. Yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın ayni yardımlarını Kızılay Adıyaman Şubesine teslim etmelerini, nakdi yardımlarını da T.C. Ziraat Bankası Adıyaman Şubesi nezdinde açılan hesaplarayatırmaları gerekmektedir" dedi

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, depremin yaşandığı andan itibaren Adıyaman Valiliği olarak çok ivedi bir şekilde harekete geçerek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ait 1 adet tam donanımlı araç ve 5 Adet Arama Kurtarma Teknisyeni ile 1 Adet Sağlık Müdürlüğüne ait (UMKE) Ulusal Medikal Kurtarma aracı ve 5 personel ile 2 adet ambulans ve toplamda 17 personeli derhal afetin yaşandığı bölgeye gönderdiklerini belirtti. Vali Sodan, yaptığı açıklamada, "Gün birlik günüdür. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Allah bir daha bu tür acıları milletimize yaşatmasın" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile