Vali Su Muhtarlarla Bulustu

Vali Su Muhtarlarla Bulustu

MERSIN – İçel Valisi Ali Ihsan Su, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Valilik tarafindan organize edilen program kapsaminda muhtarlarla bir araya geldi.

İçel Valiliginden yapilan açiklamaya göre, Suphi Öner Ögretmenevinde düzenlenen bulusmaya Vali Yardimcisi Süleyman Deniz, Idare ve Denetim Müdürü Mehmet Akdogan, Akdeniz Muhtarlar Dernegi Federasyonu Genel Baskan Yardimcisi ve Türkiye Muhtarlar Dernegi Konfederasyonu İçel Il Temsilcisi Ali Gülgen, Muhtarlik Isleri Daire Baskanligi Merkez Ilçeler Sube Müdürü Kenan Hazar ile muhtarlar katildi.

Programda yaptigi konusmasinda muhtarlarin devletin, kamu kurum ve kuruluslarin mahallelerdeki temsilcisi oldugunu kaydeden Vali Su, “Muhtarlarimiz, vatandaslarimizin sorunlariyla yakindan ilgilenerek bize sorunlarin ve taleplerin aktarilmasinda önemli rol üstleniyor. Mahallenin altyapidan üstyapiya, güvenlikten egitime, sagliktan gençlik spora kadar her alandaki ihtiyaçlarini bize iletiyorsunuz. Biz de elimizden geldigince bunlari yerine getirmeye çalisiyoruz. Mahallenin güvenliginin saglanmasi bakimindan da çok ciddi katkilar sunuyorsunuz. Bu anlamda muhtarlarimiza çok tesekkür ediyor, sizlerin sahsinda tüm muhtarlarimizin Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

Muhtarlarin da söz aldigi bulusmada Vali Su, muhtarlarla tek tek sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile