Vali Su'ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Vali Su'ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

İçel’de faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu kapsamda İçel Ceylanpınarlılar Derneği ve Özhedef Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Edhem Alkış, beraberlerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Sahil Valilikte gerçekleşen ziyaretlerde yaptığı konuşmada, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su, İçel’i hak ettiği konuma getirebilmek amacıyla yürütülecek olan çalışmaları sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde sürdüreceklerini ifade ederek, İçel’in sahip olduğu potansiyelin daha iyi değerlendirilebilmesi için kentin tüm dinamikleri ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.



Öte yandan İçel Mardinliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İçel Bitlisliler Dernek Başkanı Tahsin Kırboğa, İçel Cizreliler Dernek Başkanı Servet Manav, İçel Muşlular Dernek Başkanı Necat Özcan, İçel Perakendeci İşadamları Dernek Başkanı Özcan Demir ile İçel Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı da beraberinde yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile