Vali Tanrisever Açiklamasi 'Kit Kaynakla Çok Fazla Is Yapmanin Derdinde Olacagiz'

Vali Tanrisever Açiklamasi 'Kit Kaynakla Çok Fazla Is Yapmanin Derdinde Olacagiz'

Gümüshane Valisi Alper Tanrisever, 17 Agustos’ta göreve baslamasinin ardindan baslattigi ilçe ziyaretleri kapsaminda son olarak Torul ilçesinde incelemelerde bulundu.

Daha önce Kelkit, Köse, Kürtün, Siran ilçelerini ziyaret eden Vali Tanrisever, ilçe ziyaretlerini Torul ile tamamladi.

Torul ilçesinde Hükümet Konagi önünde Kaymakam Muhammet Kiliçaslan ve ilçe protokolü tarafindan karsilanan Vali Tanrisever, makaminda ziyaret ettigi Kaymakam Kiliçaslan’dan ilçede devam eden çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Buradaki ziyaretinin ardindan Torul Belediye Baskani Evren Evrim Özdemir’i ziyaret eden Vali Tanrisever daha sonra ilgili kurumlarin il müdürleri, köy ve mahalle muhtarlariyla toplanti düzenledi.

Muhtarlarin sorunlarini ve taleplerini dinleyen Vali Tanrisever sikintilarin çözülmeyecek durumda olmadigini söyledi.



Muhtarlarla yapilan toplantinin ardindan açiklamalarda bulunan Vali Tanrisever, “Çözülmeyecek sorun veya sikintimiz yok. Degerli kaymakamimiz ve belediye baskanimizla el ele vererek sorun ve sikintilari yavas yavas çözmeye gayret edecegiz. Muhtarimizin söyledigi kantar sikintisi aklimda, yollarin bozuldugundan haberdarim bu konuda da bazi adimlar atacagim onu da bilin yakinda duyarsiniz. Önümüz kis ve seçim. Tabi muhtar arkadaslarimiz tekrar seçilebilmek için çalisiyorlar. Devletin kaynaklarinin sinirsiz kullanildigi dönem neredeyse bitti. Diyeceksiniz ki burada hiçbir zaman öyle bir sey olmadi ama yine de bazen para bol oldugu için bazi lüks islere de girisilmis ilçelerimizde. Ama o dönem bitti. Simdi çok kit kaynakla çok fazla is yapmanin derdinde olacagiz. Allah yardimcimiz olsun. Araçlarin park sorununun da farkindayiz belediye baskanimizla oturup bu konuyu konustuk. Takdir edersiniz ki tüm sorunlari bir anda çözmemiz mümkün degil. Bütçe imkânlari çerçevesinde yavas yavas halledecegiz. Kiymetli Il Genel Meclis üyelerimizle beraber oturup konusacagiz ve bu yil bir dozer ile greyder is makinesi almak için adimlar atacagiz baska çaremiz yok. Zamanla yaslanan is makinelerinin yerine gençlerini koymanin yoluna bakacagiz” ifadelerini kullandi.

Vali Tanrisever programinin sonunda sehit ögretmen Necmettin Yilmaz’in Torul ilçe merkezindeki ailesini ve Sehit Polis Memuru Serdar Ogur’un ailelerini ziyaret etti.

Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdogan’in vefat eden annesinin cenazesine katilmak için programini yarida kesen Vali Tanrisever, daha sonra ilçeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile