Vali Tapsız, Elbeyli İlçesinde Muhtarlarla Buluştu

Vali Tapsız, Elbeyli İlçesinde Muhtarlarla Buluştu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, il müdürleriyle birlikte Elbeyli ilçesini ziyaret ederek, burada muhtarlarla ve yerel yöneticilerle toplantı yaptı.


Elbeyli ilçesi hakkında geniş bilgi veren Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, toplantının açılış konuşmasını yaptı. Toplantıda, 2013 yılının değerlendirilmesi ve 2014 yılı için yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Tapsız, toplantıda 2013 yılında çok güzel hizmetler yerine getirdiklerini 2014 yılında da vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için her şeyin yapılacağını belirtti.

İl özel idaresi olarak 1,5 yıl gibi kısa zamanda 10 milyon TL’lik yatırım yapıldığını vurgulayan Vali Tapsız, “Her alanda ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Hedefimiz ilçelerimizin de şehir merkezinde olduğu gibi bütün imkanlara sahip olması. Elbeyli ilçemizin şehir merkezi ile olan bağlantı yolunu genişleterek vatandaşlarımızın 15 dakika içinde şehir merkezine ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca bütün köy yollarımızın asfaltlanması ve köylerimizin imkânlarının genişletilmesini sağlamak bu yıl için planladığımız çalışmalar arasında” dedi.

Vali Tapsız, muhtarlara hitaben köyleri bu yıl daha çok ziyaret edeceğini de ayrıca vurguladı.

Vali Tapsız, Elbeyli ilçesinin geçim kaynağının tarıma dayalı olduğunu kaydederek, “Çiftçilerimiz, devlet kurumunda çalışan memurlarımız, muhtarlarımız, idarelerimiz kısaca hepimiz işimizi en iyi yapan olmalıyız, işimizin hakkını vermeli, memleketimizi daha güzel yapmak için çalışmalıyız” diye konuştu.

Toplantının sonunda muhtarların dilek, şikayet ve isteklerini dinleyen Vali Tapsız’a söz alan bir köy muhtarı, “İlk defa bir Vali ve il müdürlerinin bizlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bir toplantı yapıldı. Valimiz Sayın Süleyman Tapsız’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Valimizin yanımızda olduğunu bilmek güzel, Valimizi köyümüzde de ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir” şeklinde konuştu.

Vali Süleyman Tapsız, toplantıda bulunan herkese teşekkür ederek, bu gibi toplantıların yapılmasının çok faydalı olduğun belirtti.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Karakuş yatırımcı kuruluş müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile