Vali Taşkesen, korumalarının bir vatandaşı darp ettiği iddiasını kabul etmedi

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, bir vatandaşın korumaları tarafından darp edildiği iddiasının yalan ve hezeyan olduğunu söyledi.

Tunceli Valisi

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, bir vatandaşın korumaları tarafından darp edildiği iddiasının yalan ve hezeyan olduğunu söyledi.

Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, korumaları tarafından engellendiği ve darp edildiği iddia edilen 77 yaşındaki Ali Ergün ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konuyla ile ilgili makamında gazetecilere açıklama yapan Vali Mustafa Taşkesen, korumaların bir insana bu şekilde davranmasının mümkün olmadığını, bunun yaşlı bir insanın tamamen hezeyanı olduğunu ifade etti. Ergün'ün Mazgirt ilçesine bağlı Kızılkale köyünde ikamet ettiğini, sorunu ile ilgili Mazgirt Kaymakamı, İl Afet Müdürü ve vali yardımcılarını aşarak kendisine gelmeye çalıştığını dile getiren Vali Taşkesen, "Bu vatandaş ile görüşüldü ve sorununun çözülmesi aşamasında kendisine söz verildi. Fakat bu vatandaşımız kendisiyle görüşülmesi ve ilgilenilmesine rağmen hak ve hukukunu bilmiyor." dedi.

Ali Ergün'nün beyin kanaması geçirdiği ve hastanede yatırıldığı yönündeki sorulara açıklık getiren Vali Taşkesen, "Yaşlılıktan ötürüdür.Yaşlıktan ötürü bir yere vurmuştur. Burada böyle bir şey olmamıştır, olamaz, bu yalan ve iftiradır." ifadesini kullandı.

Beyin travması geçiren Ali Ergün'ün Elazığ Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildiği, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç tarafından ziyaret edileceği öğrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile