Vali Tekbiyikoglu'na 'Empati' Ödülü

Vali Tekbiyikoglu'na 'Empati' Ödülü

Kirikkale’ye farkli illerden gelen uyusturucu bagimlisi bireylerin yeniden hayata tutunmasini saglamak amaciyla hizmete açilan "Huzur Köy" projesine yaptigi yenilikçi uygulamalarla ön plana çikan Vali Bülent Tekbiyikoglu’na yilin "empati ödülü" verildi.

2019 yilinda Türkiye’de ilk kez Kirikkale Valiligi tarafindan hizmete açilan "Huzur Köy" projesi, birçok ilden gelen uyusturucu bagimlisi bireyin yeniden hayata tutunmasini sagliyor. Vali Bülent Tekbiyikoglu, yaptigi yenilikçi uygulamalar sayesinde çok sayida uyusturucu bagimlisi bireyin tedavi edilmesine öncü oldu.

Sivil toplum kuruluslarini ve kamu kurumlari ile birlikte yaptigi ortak faaliyetlerle ne çikan Vali Tekbiyikoglu, 2022 yilinin "empati ödülü"ne layik görüldü.

Türk Psikolojik Danisma ve Rehberlik Dernegi ve Istanbul Kültür Üniversitesi’nin (IKÜ) is birligi ile gerçeklestirilen 23. Uluslararasi Psikolojik Danisma ve Rehberlik Kongresinde, Vali Tekbiyikoglu adina ödülü Il Saglik Müdürü Dr. Murat Agirtas aldi.

Uluslararasi kongreye, Istanbul Vali Yardimcisi Dr. Yasar Aksanyar, Rektörü Hanife Öztürk Akkartal, Istanbul Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani Dr. Bahar Akingüç Günver, Türk PDR Dernegi Kirikkale Il Baskani Volkan Kutluca, protokol üyeleri ve yaklasik 500 akademik personel ve ögrencinin katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile