Vali Tekinarslan, Eleşkirt Sanayi Sitesi’nde kendi imkanlarıyla traktörlerin arkasına monte edilerek çalıştırılan “Kar Savurma” aracı yapan ustayı iş yerinde ziyaret etti. Kar savurma aracı ile ilgili Vali Tekinarslan’a detaylı bilgi veren İbrahim Özelçi, cihazı daha da geliştirebileceğini söyledi.
Tekinarslan, ustaya randevu vererek makamına beklediğini ve kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan’ın ziyaretine Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi, Belediye Başkanı M. Nuri Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe de eşlik etti.
Vali Tekinarslan’dan Mucit Esnafa Ziyaret
Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesinde tarım aletleri işiyle uğraşan mucit İbrahim Özelçi’ye moral ziyaretinde bulundu.



















