Vali Tuna’dan Yeni Yıl Mesajı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, yeni yıl mesajı yayınladı
Mesajında, 2013 yılının muhasebesini yaparken, 2014 yılının en iyi ve başarılı geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek; zamanı, enerji ve potansiyeli en verimli şekilde değerlendirmek gerektiğini anlatan Vali Tuna “Bu yılda da toplumun tüm kesimleriyle iş birliği ve dayanışma içinde olacak ve Eskişehir’in gelişmesi, kalkınması, her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle, gayret ve çalışmalarımıza artan şevk ve heyecanla devam edeceğiz.

Amacımız zengin tarihi, turizmi, sanayisi, ulaşım, eğitim ve sağlık kuruluşlarıyla bölgenin merkezi olma durumunda büyüyen ve gelişen Eskişehir’i daha yukarı ve hak ettiği noktaya getirmektir. Eskişehir; geçtiğimiz yılda Cumhuriyetin 90. yıl heyecanıyla birlikte, Türk Dünyası Kültür Başkentliği ve UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Başkentliği ile çifte başkentlik coşkusunu yaşayarak, gönüllerin buluşma noktası oldu.
Türk dünyasının kalbi olan Eskişehir, 2014’te de aynı sevinç ve heyecanla üretmeye ve kültürün başkenti olmaya devam edecektir. Bütün gayemiz yüzlerde tebessüm ve gönül birliğinden ibarettir. Kültür Başkentliğinin kazandırdığı ivme ile farklı kurum ve disiplinlerde iş birliği ve dayanışma içinde ortak akıl geliştirerek ortak kültür mirasımızı geleceğe taşımalıyız” diye belirtti.

Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için güvenlik, trafik ve sağlık yönünden her türlü tedbir alındığını da belirten Vali Güngör Azim Tuna “Bu duygu ve düşüncelerle; değerli mesai arkadaşlarımın, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Eskişehirli hemşerilerimin ve yılın tüm zamanında ve her koşulda görev ifa eden basın mensuplarının yeni yılını en samimi duygularımla kutlar, aileleri ve yakınları ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlik dolu nice yıllar geçirmelerini diler, sevgi ve saygılar sunarım” diye kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile