Vali Ünlü, 14 Mart Tip Bayraminda Manisa Sehir Hastanesini Ziyaret Etti

Vali Ünlü, 14 Mart Tip Bayraminda Manisa Sehir Hastanesini Ziyaret Etti

Manisa Valisi Enver Ünlü, 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla Manisa Sehir Hastanesini ziyaret ederek doktorlarin ve saglik çalisanlarinin Tip Bayramini kutladi. Saglik çalisanlarina karanfil veren Vali Ünlü, gösterdikleri özverili ve fedakârca çalismalari dolayisiyla tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyarette Vali Enver Ünlü’yü, Il Saglik Müdür V. Uzm. Dr. Metin Gümüs, Manisa Sehir Hastanesi Bashekim V. Dr. Serpil Ece Aras Öztürk ve saglik çalisanlari karsiladi.

Görev basinda bulunan saglik çalisanlarini tek tek ziyaret ederek karanfil veren Vali Ünlü, 14 Mart Tip Bayramini kutladi. Hastaneye gelen vatandaslarla da sohbet edip yakindan ilgilenen Vali Ünlü, hastalara acil sifalar diledi.

Saglik çalisanlari ile sohbet eden Vali Ünlü, insan hayatini her seyin üstünde tutarak, ülkemizin dört bir yaninda, toplum sagligi için özveriyle görev yaptiklarini belirterek “Gücün ve mutlulugun temeli olan saglikli yasam her insanin temel hakkidir. Vatandaslarimiza erisilebilir, kaliteli ve verimli saglik hizmeti sunabilmek için en büyük görev de saglik çalisanlarina düsmektedir. Saglik alaninda her sartta büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini insana hizmet etmeye adamis hekimlerimizin ve tüm saglik çalisanlarimizin 14 Mart Tip Bayramini kutluyor; saglik, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile