Vali Ve Belediye Baskani Çocuklarla Halat Çekti, Kazanan Vali Oldu

Vali Ve Belediye Baskani Çocuklarla Halat Çekti, Kazanan Vali Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde coskulu bir program düzenleyen Aksaray Belediyesi, Recep Tayyip Erdogan Parkinda çocuklara yönelik gerçeklestirdigi etkinliklerle unutulmaz bir gün 23 Nisan yasatti. Vali Kumbuzoglu ve Baskan Dinçer çocuklarla birlikte halat çekme yarismasina katilirken etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Aksaray Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde sehirde genis çapli bir program düzenledi.

Recep Tayyip Erdogan Parkinda çocuklara özel olarak düzenlenen programda çocuklarin eglenmesine yönelik birçok parkur olusturuldu. Protokol üyeleri ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programda gönüllerince eglenen çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan yasadi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoglu ve Belediye Baskani Evren Dinçer de çocuklarin eglencesine eslik etti. Baskan Dinçer ve Vali Kumbuzoglu çocuklarla birlikte halat çekme yarismasina katilirken, etkinlikteki gösteri ve eglenceler renkli görüntülere sahne oldu.

“Çok neseli, mutlu ve heyecanli geçti”

Etkinlik alaninda mikrofonu eline alarak çocuklarin yanina giden Vali Kumbuzoglu tüm çocuklarin bayramini kutlarken, Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimizin 104 yilini kutluyoruz tüm Aksaraylilarimiz, çocuklarimiz ile birlikte. Bu yil ilk defa Recep Tayyip Erdogan Parkimizda yaptigimiz etkinlik alanimizda icra ediyoruz. Çok neseli, mutlu ve heyecanli geçti. Gerçekten tüm gençlerimiz, çocuklarimiz buradalar aileleriyle birlikte. Hava sartlarimiz çok iyi, eglenceli bir sekilde 23 Nisan’imizi kutluyoruz. Tüm çocuklarimizin bayramini kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile