Vali Yardımcısı Vefa Kaya Açıklama Yaptı

Suşehri ilçesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" tanıtım toplantısı düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğünün yürüttüğü "Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları kapsamında, projeyi ve çalışmaları tanıtmak için ilçede toplantı tertip edildi.

Sivas Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Suşehri Belediyesi Vadi-Kab Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, projenin il ve ilçeler için büyük önem taşıdığını söyledi.

Projenin tanıtımında belediyelere büyük iş düştüğünü belirten Kaya, "Güvenli ve temiz bir kent, o il ve ilçenin daha yaşanılır bir yer olmasını sağlayacaktır. Bu projeye büyük tepkiler olacaktır ancak bu tepkiler kısa vadede oluşup vatandaş hizmeti gördüğü zaman etkisini yitirecektir. Amacımız hizmet yürüsün" diye konuştu.

Kaya, ilçe gezileri düzenleyip projeyi halka anlatacaklarını söyledi.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ise ilçenin Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunduğuna dikkati çekerek, "Kentsel Dönüşüm Projesi, özellikle deprem konusunda ciddi bir konumda olan ilçemiz için büyük önem taşımaktadır. Suşehri ilçesi olarak projeden faydalanmak istiyoruz" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel de ilçe merkezindeki 3 mahallede çalışma yapacaklarını belirtti.

Sel, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova kaymakamları ve belediye başkanları ile il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz

Yayıncı: Ahmet Ekici
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile