Vali Yazici Esnaf Ziyaretinde Biçagi Eline Alip Döner Kesti

Vali Yazici Esnaf Ziyaretinde Biçagi Eline Alip Döner Kesti

Antalya’nin en kalabalik caddelerinden Kazim Özalp’te, esnaf ziyaretinde bulunan Antalya Valisi Ersin Yazici, girdigi isletmede önce döner kesti, sonra tadina bakti.

Vali Yazici, Il Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odalari Birligi (AESOB) Baskani Adlihan Dere, sehrin en kalabalik caddesi olan Kazim Özalp Caddesi’nde (Kapali Yol) esnaf ziyaretinde bulundu. Vali Yazici ve beraberindekiler cadde üzerinde çesitli sektörlerden is yerlerine girerek, çalisanlar ve müsterilerle sohbet etti. Karsilarinda bir anda valiyi gören bazi vatandaslar saskinlik yasadi. Vatandaslar ve esnaf sik sik vali Yazici ile fotograf çektirdi. Bir döner salonunu ziyaret eden Vali Ersin Yazici, döner biçagini alarak, kestigi dönerin tadina bakti. Vatandaslar Vali Ersin Yazici ve beraberinde bulunan heyete ziyaretlerinden dolayi sik sik tesekkür etti.

"Esnafin bir sikayetinin olmamasi ve halinden memnun olmasi sükrediyor olmasi sevindirici"

Ziyaretin ardindan gazetecilere bir açiklama yapan Vali Yazici, “Esnaflarimiza hayirli isler diledik. Mutluyum. Çünkü genel anlamda esnaf mutlu. Sezonu iyi geçirmis gözüküyor. Birçok yere ugradik. Insallah daha da iyi olacak. Antalya’miz hareketli günlerine devam edecek. Esnafin bir sikayetinin olmamasi ve halinden memnun olmasi sükrediyor olmasi sevindirici. Bundan sonraki süreçte de pandemi kosullarina dikkat ederek esnaflarimiz sehrimize gelenlere hizmet etmeye devam edecek” sözlerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile