Vali Yilmaz Açiklamasi 'Kapimiz, Gönlümüz Sehitlerimizin Ailelerine Her Daim Açik'

Vali Yilmaz Açiklamasi 'Kapimiz, Gönlümüz Sehitlerimizin Ailelerine Her Daim Açik'

Sehit Jandarma Uzman Çavus Fatih Göksen ile sehit Jandarma Uzman Çavus Ali Gökçe’nin ailelerini ziyaret eden Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, sehit ailelerine her daim kapilarinin da gönüllerinin de açik oldugunu söyledi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Diyarbakir’in Sur ilçesinde Jandarma Karakoluna bölücü terör örgütü mensuplari tarafindan düzenlenen saldiri sonucunda 1 Agustos 2015 tarihinde sehit olan Jandarma Uzman Çavus Fatih Göksen ile Kars’in Kagizman ilçesinde yola dösenen mayinin patlamasi sonucu 12 Agustos 2015 tarihinde sehit düsen Jandarma Uzman Çavus Ali Gökçe’nin ailesini ziyaret etti. Sehitler için okunan Kur’an-i Kerim’in ardindan sehit ailelerine sabirlar dileyen Vali Yilmaz, sehitlerin hatiralarini yasatmak ve ailelerinin yaninda olmanin boyun borcu oldugunu kaydetti.

Ziyaretinin ardindan açiklama yapan Vali Erdinç Yilmaz, “Aziz sehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sehitlerimizin hatiralarini yasatmak, ailelerinin yaninda olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapimiz, gönlümüz sehitlerimizin ailelerine her daim açiktir. Sehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekâni cennet olsun. Bu vesile ile sehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi ve sabirlar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile