Vali Yüksel'in Eşi Şehit Aileleriyle Buluştu

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’in eşi Emine Yüksel, Sincan`da şehit yakınlarıyla buluştu.


Emine Yüksel, beraberinde Vali Yardımcıları ile kaymakam eşleriyle birlikte ve İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya’nın eşinin de katılımıyla Sincan`a gitti. Emine Yüksel, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş’in eşi Selma Seçilmiş’in ev sahipliği yaptığı programda, ilk olarak şehit aileleri ile buluştu. Yüksel, burada şehit yakınlarıyla kucaklaştı. Oğlu şehit olan Ayşe Çetin ve eşi şehit olan Fatma Kuş ile yakından ilgilenen Yüksel, “Sizler Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri, aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bugün sizlerle Sincan’da buluşmaktan ve kucaklaşmaktan dolayı gururluyuz.” dedi.

Sincan Organize Sanayi Bölgesi(OSB)`nde gerçekleştirilen gezi esnasında, OSB Bölge Müdürü İbrahim Hakkı Alptürk tarafından OSB hakkında bilgiler verildi. Termikel Sanat Galerisi`ni de gezen Emine Yüksel ve beraberindeki heyet, padişah fermanları, tuğralar ve yaprak üstüne işleme altın varaklardan oluşan toplam 347 parçalık sergiyi gezdi. Sincan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen okuma-yazma kursunda da incelemelerde bulunan Yüksel, kaç yaşında olursa olsun okuma yazma öğrenmek için kalemle buluşan ve kitap tutan ellerin öpülecek kutsallıkta olduğunu söyledi.
Emine Yüksel ve beraberindeki heyet, Sincan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ve göz nuru işlemelerinin yer aldığı çalışmaları da inceledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile