Vali Yurdakul'un Okul Ziyaretleri

Vali Veysel Yurdakul, Güroymak ilçesindeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Güroymak Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi, Şehit Er Fevzi Güngür ve Turgut Özal ilköğretim okullarını ziyaret eden Yurdakul, öğrencilerle sohbet ettikten sonra, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğretmenlerin eğitimde kaliteyi yükseltmek için ilçede yaptığı güzel ve başarılı çalışmalarının kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden Yurdakul, çocukların daha iyi eğitim alması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Çocukları iyi bir meslek sahibi olması için eğitime büyük önem verdiklerini belirten Yurdakul, şöyle konuştu:
"Çocukların aileleriyle birebir muhatap oluyorsunuz. 4 gündür ilçemizdeki okulları ziyaret ediyorum. Öğretmenlerin sıkıntılarını dinliyoruz. Okullarımızın ve öğretmenlerimizin projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Öğrencilerle yakından ilgilenen öğretmenlerimizi görüyoruz. Öğretmenlerimizin öğrencilere sarılarak onlara anne ve baba şefkati göstermesi beni çok mutlu etti."
Türkiye 2025 vizyonunun kaliteli bir eğitimle gerçekleşeceğini bildiren Yurdakul, bu nedenle okullarda zengin kütüphanelerin olması ve öğrencilerimizin bol bol kitap okuması gerektiğini ifade etti.

Yurdakul'a, Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Müjdeci'de eşlik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile