Vali Ziya Polat, Susuz'da Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Vali Ziya Polat, Susuz'da Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Kars Valisi Ziya Polat, Susuz’da vatandaslarla bir araya geldi. Vatandaslarin sorunlarini dinledi.

Kars Valisi Ziya Polat, bir takim ziyaretlerde bulunmak üzere merkeze 25 kilometre uzaklikta bulunan Susuz ilçesine geldi. Polat, Ilçe Emniyet Amirligi ve Ilçe Jandarma Komutanligi ziyaretinin ardindan ilçe merkezine geldi.

Ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Polat, esnafa hayirli isler dileklerinde bulundu. Daha sonra vatandaslarla sohbet eden Polat, vatandaslarin sorun ve sikintilarini dinledi. Sorunlari tek tek not alan Vali Polat, sorunlarin çözümü için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Bir çay ocagi önünde vatandaslarla çay içen Polat, devletin bütün kurumlarinin vatandaslarin hizmetinde oldugunu belirtti.

Vatandaslara devletin yatirimlarini da anlatan Polat, yapilan yatirimlara vatandaslardan sahip çikmalarini istedi.

Vali Ziya Polat’in ziyaretlerinden duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar, “Susuz’da ilk kez bir vali bu kadar çok zamani bizlere ayirdi. Daha ince böyle bir sey görmedik. Bizlerle sohbet etti, sorunlarimizi dinledi. Çay içtik, sorunlarimizin çözümü için ilgilileri aradi. Allah razi olsun, çok rahat kendisine ulasabildik, hatta o bize geldi. O bizle sohbet etti. Allah eksiligini vermesin” diye duygularini dile getirdiler.

Susuz ziyaretini tamamlayan Polat, daha sonra Kars merkeze döndü. Polat’in ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile