Van Büyüksehir Belediyesi, Yusuf'un Park Hayalini Gerçeklestirdi

Van Büyüksehir Belediyesi, Yusuf'un Park Hayalini Gerçeklestirdi

Van Büyüksehir Belediyesi dogustan yürüme engelli ve epilepsi hastasi olan 8 yasindaki Yusuf Geylani’nin bahçesine oyun parki kurdu.

Büyüksehir belediyesi, engelli bireyleri mutlu etmeye devam ediyor. Tusba ilçesi Semsibey Mahallesi’nde yasayan Meryem Kiziltas, dogustan epilepsi hastaligi ve yürüme engeli bulunan 8 yasindaki çocugu için Van Büyüksehir Belediyesine basvuruda bulundu. Yapilan basvurunun ardindan incelemelerini yapan Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligina bagli ekipler, evin bulundugu alana giderek Kiziltas ailesinin bahçesine 2 salincakli ve kaydirakli oyun parki kurdu. Yaklasik bir saat süren park kurulumunun ardindan anne Meryem ve baba Sinan Kiziltas tarafindan bahçeye çikarilan Yusuf, parki bir anda bahçesinde görünce mutluluktan adeta havalara uçtu. Parki yapan ekiplere tesekkür eden Yusuf, çok mutlu oldugunu söyledi.

Salincaga kuzenleriyle birlikte binip kaydiraktan kayan Yusuf’un mutlulugu ise görülmeye degerdi.

Yusuf’un kendisinden sürekli parka gitmek istedigini söyleyen anne Meryem Kiziltas, “Yusuf parkta zaman geçirmeyi çok seviyor. Evimizin yakinlarinda park olmadigi için bende Van Büyüksehir Belediyesine park talebinde bulundum. Talebim üzerine bahçemize park kuruldu. Yusuf da biz de çok mutlu olduk” dedi.

Yusuf’un uzun zamandan bu yana hiç bu kadar mutlu olmadigini söyleyen baba Sinan Kiziltas ise “Van Büyüksehir Belediyesi ve Vali Ozan Balci’ya çok tesekkür ediyorum. Evladimin yüzü güldü. Bizlerde yapilan hizmetten çok memnun kaldik. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, herkesten Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile