Van'da 6 Kilo 48 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Van'da 6 Kilo 48 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Van Il Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan çalismalar çerçevesinde bir sahsin üzerinde 6 kilo 48 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde haksiz kazanç saglamak amaciyla, uyusturucu madde ticareti, nakli veya depolanmasi faaliyetlerini yürüten sahis/sahislara yönelik olarak yapilan çalismalar kapsaminda; Müdürlügümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerimizce yapilan çalismalar neticesinde; Edremit ilçesinde tespit edilen sahis üzerinde yapilan aramada; 9 paket halinde toplam 6 kilo 48 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmistir. Elde edilen uyusturucu maddelerle ilgili olarak I.A. isimli sahis “Uyusturucu veya Uyarici Madde Ticareti Yapmak/Uyusturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltina alinmistir” denildi.

Gözaltina alinan süphelilerin islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edileceginin dile getirildigi açiklamada, “Uyusturucu-uyarici madde ticareti yapan, nakleden, bu suçlari isleyerek ekonomik ve haksiz kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalistiklari uyusturucu-uyarici maddeleri pazarlamaya çalismak suretiyle gelecegimiz olan çocuklarimizi ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalisan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak saticilari, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise istirak eden süpheliler ile Müdürlügümüz tarafindan en etkin sekilde ve kararlilikla mücadeleye devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile