Van'da 68 kilo saf eroin ele geçirildi

Van'da 68 kilo saf eroin ele geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, lüks bir otomobilde 68 kilo 117 gram saf eroin ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye gö ; re Kaç ; akç ; ılık ve Organize Suç ; larla Mü ; cadele ( KOM ) Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ekipleri , Afganistan ' da ü ; retilip İran ve Van ü ; zerinden İstanbul , buradan da batı ü ; lkelerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı . Harekete geç ; en ekipler , uyuşturucuyu gö ; tü ; recek E . A . isimli şahsı Hakkari ' nin Yü ; ksekova ilç ; esinden Van merkeze kadar takip etti . Ali Paşa Mahallesi ' ne gelen E . A . , kıskıvrak yakalanarak gö ; zaltına alındı . Lü ; ks otomobilde narkotik kö ; peğin yardımıyla yapılan aramada 68 kilo 177 gram saf eroin bulundu .
Zanlının ü ; zerinden aynı marka lü ; ks bir otomobilin anahtarı ç ; ıktı . İkinci otomobilde bulunan zula ise boş ç ; ıktı . Yetkililer , ikinci otomobilin de uyuşturucu nakliyatında kullanılacağının tahmin edildiğini belirtti .
Konuyla ilgili KOM Şube Sorumlu Mü ; dü ; r Yardımcısı Ö ; nder Okşar ve KOM Şube Mü ; dü ; rü ; M . Ali Şevik ile birlikte bir basın aç ; ıklaması yapan Emniyet Mü ; dü ; rü ; Şü ; krü ; Rafet Mert , ekiplerinin yaptığı başarılı ç ; alışmalar sonucu 68 kilo 177 gram eroini ele geç ; irdiklerini ifade etti . Mert , kaç ; akç ; ılıkla ilgili ç ; alışmalarının bundan sonra da aynı hızla devam edeceğinin altını ç ; izdi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile