Van'da 9 Gençlik Merkezi Hizmete Açildi

Van'da 9 Gençlik Merkezi Hizmete Açildi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan finanse edilen ve ilçe belediyeleri tarafindan yapimi tamamlanan 9 gençlik merkezi hizmete açildi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun büyük destekleriyle Van’da ilçe belediyeleri tarafindan yapimina baslanan ve kisa bir sürede hizla yükselen gençlik merkezi insaatlari çevre düzenlemesi, ince isçiligi ve tefrisatlarinin tamamlanmasi ile birlikte gençlerin hizmetine açildi. Baskale, Saray, Çatak, Çaldiran, Edremit, Gürpinar, Muradiye, Van Gölü ve Gevas gençlik merkezlerinin yani sira kampüs alani içerisinde bulunan kiz ve erkek ögrenci yurtlarindaki 5 adet genç ofis ve has odalar ile birlikte Süleyman Sah Ögrenci Yurdunda antrenman ve spor salonu, Muradiye’de genç ofis ve has odalarin yapimi tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulurken, Özalp ve Bahçesaray gençlik merkezlerinin ise iki hafta içerisinde tefrisatlarinin tamamlanarak faaliyete geçmesi hedefleniyor.

Van’da yapimi tamamlanarak hizmete açilan ve çesitli hizmetler ile gençlere örnek olacak olan gençlik merkezlerinin tüm eksiklerinin tamamlandigini belirten Van Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy, Van’a yakisir 9 gençlik merkezinin insaat, çevre düzenlemesi ve tefrisatlarinin tamamlanarak gençlerin hizmetine açildigini ifade etti.

Il Müdürü Özsoy, “Türkiye’nin en modern gençlik merkezlerini ilimize kazandirmanin mutlulugunu yasiyorum. Her bir gençlik merkezi toplamda bin metrekarelik bir alana sahip, içerisinde salonlari, kütüphanesi, spor salonu ve bilisim atölyeleri ile beraber gençlerin yeni bulusma noktasi olacaktir. Gençlik merkezlerimizi kisa zaman içerisinde bakanligimizin destegiyle gençlerimizin hizmetine sunduk. Baskale, Saray, Çatak, Çaldiran, Edremit, Gürpinar, Van Gölü, Muradiye ve Gevas gençlik merkezlerimiz gençlerimizin kisisel gelisimlerine ve sosyallesmelerine büyük katki saglayacaktir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile